Απίστευτα πράγματα !

από kapetanios


Απ ότι διαβάζω δεξιά αριστερά φαίνεται ότι η κυβέρνηση «ό λ α σ τ ο φ ω ς»  βλέποντας ότι δεν προλαβαίνει ή δεν μπορεί ,χωρίς να αποκαλυφθεί, να περάσει με την νόμιμη οδό τα 50δις των αποκρατικοποιήσεων_ αλλά και τις ίδιες τις επιχειρήσεις_  στα χέρια των «δανειστών» μας, αποφάσισε να παίξει όσο βρώμικα της επιτρέπει αυτό το κατ επίφαση «δημοκρατικό» πολίτευμα
Εάν αληθεύουν οι φήμες, επιχείρησε να περάσει από την βουλή νόμο που θα υποχρεώνει οποιαδήποτε στο μέλλον κυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο να δώσει τα έσοδα των μελλοντικών πωλήσεων δημόσιας περιουσίας_ και μέχρι το ύψος των 50δις_ απ ευθείας στους δανειστές/κατόχους ομολόγων μας. !

Σκαλίζοντας λίγο παραπάνω το νετ βρήκα και ένα σχετικό άρθρο στα τέλη Απριλίου του Πάνου Παναγιώτου που ονομάτιζε αυτό το «προιόν» ως ένα νέο Μέγα Swap των 50δις . Δεν με απασχολεί τόσο πως θα το ονομάσει κανείς όσο τα μυστικά , τα ψιλά γράμματα εάν θέλετε που υπάρχουν πίσω από κάθε τραπεζικό προϊόν. Σε αυτά λοιπόν τα ψιλά γράμματα διάβασα ότι η επιταγή αυτή ,ή το Swap εάν προτιμάτε, σύμφωνα πάντα με τον Παναγιώτου, έχει συγκεκριμένο αποδέκτη ή καλύτερα αποκλείει από δικαιούχους συγκεκριμένους ομολογιούχους/δανειστές μας . Ναι καλά το καταλάβατε , οι αποκλεισμένοι δεν είναι κανείς άλλος εκτος από τους εγχώριους δημόσιους φορείς (ασφαλιστικοί οργανισμοί, κρατικές τράπεζες κλπ)  –είπατε τίποτα?
Με αυτή η πρεμούρα των κυβερνόντων να πουλήσουν όσο όσο, και εν ανάγκη να κόψουν μια μεταχρονολογημένη επιταγή (γιατί μια τέτοια δρομολόγηση είναι ο ορισμός της ΜΧ επιταγής),με την συγκάλυψη του Σαμαρά και της ΝΔ που με την εκφρασμένη και δημόσια βούληση της ΝΔούλας συναινεί στην πώληση της κρατικής  περιουσίας, είναι αναρωτιέται κανείς βάσιμα τι είναι αυτό που ετοιμάζουν πίσω από τις πλάτες μας τα δυο κόμματα εξουσίας που μας έφεραν εδώ?  Παρ ότι η δυνατότητα μας να ενημερωνόμαστε για το τι πραγματικά συμβαίνει αγγίζει το σημείο μηδέν, βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο από ότι στο πρόσφατο παρελθόν. Γνωρίζουμε ότι κάτι μαγειρεύουν και βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση – και αυτήν την φορά δεν πρόκειται να μας κρυφτούν για καιρό.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑ «ΝΟΜΙΜΗ» ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ

Σχετικές αναρτήσεις:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: