Γράμμα από την τρόικα: «Πουλήστε τα πάντα»!

από kapetanios

Αυστηρές υποδείξεις από την τρόικα, που βλέπει να καταρρέουν τα… μαθηματικά του μνημονίου

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/—-l–r-2010092828144/

«..H τρόικα και το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών πιέζουν φορτικά την κυβέρνηση να επιταχύνει δραστικά το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου, ζητώντας μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς όχι απλώς να καλυφθεί, αλλά να ξεπεραστεί θεαματικά, ει δυνατόν, ο στόχος του μνημονίου για έσοδα 3 δις. ευρώ μέχρι το 2014 από ιδιωτικοποιήσεις και αξιοποίηση κρατικής περιουσίας…»

Χριστοδουλάκης (γενικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων)στην Wall Street Journal :

. Υπάρχουν πολλές και μεγάλες δημόσιες εκτάσεις που είναι ενδιαφέρουσες για εμπορική αξιοποίηση και σκοπεύουμε να τις πουλήσουμε ή να συνάψουμε πολυετείς συμβάσεις παραχώρησης. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα συνεκτικό και ελκυστικό επενδυτικό σχέδιο στις διεθνείς αγορές

. Κορυφαία προτεραιότητα του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων είναι η πώληση του ΟΣΕ, αφού προηγηθεί ανάληψη των χρεών του από το Δημόσιο και μαζική απομάκρυνση προσωπικού. «Ενώ τα υψηλά χρέη του Οργανισμού θα αναληφθούν από το Δημόσιο, ελπίζουμε ότι το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του ΟΣΕ θα αντισταθμίσει κάποια από αυτά τα κόστη», προσθέτει.

. Για την αγορά του τζόγου αναφέρει ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διαδικασία της απελευθέρωσης, από την οποία το Δημόσιο μπορεί να αντλήσει έσοδα 700 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, θα πουληθεί πολύ σύντομα το 49% των μετοχών του Καζίνου της Πάρνηθας

. Πώληση μεριδίου του Δημοσίουα στα  Ελληνικά Ταχυδρομεία

. Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ αφού  προηγηθεί ο διαχωρισμός του δικτύου αγωγών από τις εμπορικές δραστηριότητες

Ο γ.γ. Αποκρατικοποιήσεων αποφεύγει, πάντως, οποιαδήποτε αναφορά σε ιδιωτικοποιήσεις τραπεζικών συμμετοχών, αφού το θέμα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα «ευαίσθητο» πολιτικά και η κυβέρνηση αποφεύγει να το ανακινήσει προ των εκλογών, με το πρόσχημα ότι εξετάζει εισηγήσεις συμβούλων.

15 Σχόλια to “Γράμμα από την τρόικα: «Πουλήστε τα πάντα»!”

 1. Το ΙΟΒΕ περιγράφει στη τριμηνιαία έκθεσή του τρία σενάρια για την εγχώρια οικονομία:

  •Το «σενάριο της ελπίδας» που προβλέπει ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής του Μνημονίου και θα μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα κοντά στο 7% του ΑΕΠ το 2011 και κοντά στο 5% το 2012, με αρνητική οικονομική ανάπτυξη το 2011 και θετική το 2012 (μεταξύ 1,5 και 2,5%). Η πιθανότερη και λογικότερη έκβαση στην περίπτωση αυτή είναι η επέκταση του χρονικού ορίζοντα των δανείων που μας έχει χορηγήσει η «τρόικα».

  •Το «σενάριο της καταστροφής», κατά το οποίο η δημοσιονομική προσαρμογή εγκαταλείπεται λόγω των ποικίλων αντιδράσεων, είτε συνεχίζεται χωρίς διαρθρωτικές αλλαγές και επέρχεται «ακαριαίος θάνατος» με παύση εκταμιεύσεως των υπολοίπων δόσεων του δανείου και στάση πληρωμών της Ελλάδας.

  •Το «σενάριο της σωτηρίας» που προβλέπει ότι η κυβέρνηση υιοθετεί τις πολιτικές του πρώτου σεναρίου ταυτόχρονα με επιθετική πολιτική αξιοποίησης της ακίνητης κρατικής περιουσίας. Το άμεσο αποτέλεσμα είναι να προεξοφληθεί από τις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές η εξόφληση μέρους του δημόσιου χρέους. Όπως τονίζει το ίδρυμα, αυτή η μη αναμενόμενη θετική εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει στην προσδοκία ότι, αργά ή γρήγορα, ο λόγος του δημόσιου χρέους προς το ΑΕΠ θα υποχωρήσει και να απομακρύνει το καταστρεπτικό, για την ευημερία του ελληνικού λαού, ενδεχόμενο της στάσης πληρωμών.

  *

  αν δεν βλογήσεις τα γένια σου…
  Κρατώ όμως μια σημαντική , ΠΟΛΥ σημαντική σημείωση του ΙΟΒΕ έστω κι αν είναι γραμμένη σε μιάμιση σειρά: την **ανάγκη** της επέκτασης του χρονικού ορίζοντα των δανείων που μας έχει χορηγήσει η «τρόικα».
  Χωρίς αυτήν, που αποτελεί το διαπραγματευτικό ατού(βλέπε εκβιασμό) της Μαρκελας, ο «ακαριαίος θάνατος» είναι δεδομένος.
  Ένα αποκαλυπτικό άρθρο είχε χθες η Σοφοκλέους : το άθροισμα των υποχρεώσεων μας για το 2014 προσεγγίζει τα 90 δις. ευρώ, ή περίπου 40% του ΑΕΠ .
  Αυτά τα λέγαμε κι εμείς από το Μάη αλλά κάποιοι μας έλεγαν καταστροφολόγους (άντε να μην βάλω σχετικό λινκ της συγκεκριμένης συζήτησης και αρχίσουν να κρύβονται μερικοί μερικοί :mrgreen: )

  Μια καλημέρα εύχομαι σε όλους μας

 2. @Καπετάνιε, μην το χοντραίνεις και προκαλείς, γιατί θα ζητήσω εγώ να δούμε τι ανοησίες έχουν κατά καιρούς διατυπωθεί και έχουν ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ διαψευστεί από τα πράγματα, και τότε να δούμε ποιός θα ψάχνει για κρυψώνα.
  Μη μας παριστάνουν τώρα και οι καταστροφολάγνοι τους δικαιωμένους προφήτες!
  ΕΛΕΟΣ.
  ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ κι από πάνω, παρακαλώ σε
  Καλημέρες

 3. προς όποιον ενημερωμένο περί τα οικονομικά
  ερώτησι γιά το μόνο πράμμα που με απασχολεί.:
  -Βλέπετε ημερομηνία λήξης από τον εφιάλτη;
  κι αν βλέπετε, τι είναι αυτό (εκτός από το συμπαθές ,
  ελπιδοφόρον, και του αορίστου αλλούνταλλού «θα»)
  που σας κάνει να το βλέπετε;
  Θέλω οπωσδήποτε να το μάθω , γιά να ξαναβρώ τον ύπνο μου.
  μετά τιμής
  δ

 4. Το ερώρημά σας @demetrat, έχει δύο προσεγγίσεις:
  1)Όσοι κάνουν τον κόπο στοιχειωδώς να παρακολουθούν δυο-τρία πράγματα, ΞΕΡΟΥΝ πια καλά, ότι
  η χώρα και το τρ. της σύστημα ετοιμάζουν έξοδο στις αγορές για κανονικά δανεικά και όχι χατήρια από την ΕκΤ, στην αρχή του β’ εξαμ. του 2011, και τότε μπορούμε να ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και για ανάπτυξη, διότι ως γνωστόν
  (για όσους δεν παραλογίζονται),
  αυτοί που σου κάνουν χάρη και βοηθούν απλά να τη βγάζεις και να μη φαληρίσεις, δε στρέχει να χρηματοδοτούν και την ανάπτυξή σου.
  Αυτά υπό Κ.Σ(Αν θυμάσαι απ τη φυσική τις «Κανονικές Συνθήκες»)

  2)Όσο όμως διάφοροι
  (του χειριστή μας -και ακόμα φίλου μου, θέλω να πιστεύω- περιλαμαβανομένου)
  δεν αφήνουν αντιδραστική κοινωνική ομάδα που να μη της συμπαρίστανται στις αντικοινωνικές της απαιτήσεις,
  δεν είναι δα και μακριά η ώρα που κάποιοι απ αυτούς που βάζουν πλάτη, «ντόπιους & ξένους εγκάθετους»
  (εμού πχ. και άλλων «διεφθαρμένων, πουλημένων κλπ» περιλαμβανομένων),
  θα κρανιωθούν, και θα τους έρθει στα χείλη το γνωστόν ουρανομήκες
  «Βρε άντε και πάτε να γαμηθείτε»
  Και τότε, φιλαράκι μου, ρώτα τον @ κάπταιν και τους λοιπούς «εξεγερμένους Προστάτες του Λαού»
  (του εαυτού σου περιλαμβανομένου και αυτού, φυσικά)
  για το τί & το πώς και πότε.
  Ελπίζω νάχει εκείνη τη στιγμή ενδιαφέροντα πράγματα να σου πεί…
  (αν και προσωπικά δε βλέπω πώς, αλλά χάζι θα έχει σίγουρα)
  Άντε γειά

 5. Βαγγέλη
  Ασφαλώς παραμένω φίλος (αυτό έλειπε!) αλλά παραμένω και κάθετα αντίθετος.
  Εάν είναι να μας στείλετε να πάμε να γαμηθούμε και να μας αδειάσετε την γωνία μετά, πολύ ευχαρίστως να το δεχτούμε στωικά. Πάρτε χαμπάρι ότι δεν βάζετε σε κανέναν μας πλάτη ,πως στην ευχή σου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο(?!), μη θέλετε να σας πούμε και ευχαριστώ από πάνω!

  *
  Δημητρούλα

  πως εννοείς τον εφιάλτη , γιατί εγώ λέω ότι ακόμη δεν είδατε τίποτε!.
  Αυτά που θα ρθουν προλογίζω, προς το παρόν όμως όλα αυτά παραμένουν στις εξαγγελίες

  Όχι, ο εφιάλτης της αποανάπτυξης ίσα που ξεκίνησε. Το «τέλος» είναι μια λέξη που δεν σημαίνει τίποτε . Σε κάθε περίοδο το «τέλος» του εφιάλτη είναι η καλύτερη επόμενη ημέρα απ αυτήν που βιώνουμε ΕΚΕΙΝΗ την στιγμή. Υπό αυτήν την έννοια ο εφιάλτης θα πάρει τέλος όταν δεν θα χει παρακάτω. Η ελπίδα θα αναγεννηθεί με γνώμονα την τότε κατάσταση και όχι την σημερινή.

  Κρίνοντας έχοντας ως μέτρο σύγκρισης το σήμερα ή μάλλον το 2008, ο εφιάλτης για την χώρα μας και τους κατοίκους της θα τελειώσει (δηλαδή θα επιστρέψουμε στην ίδια κατάσταση *) …….στην επόμενη ή στην μεθεπόμενη γενιά εργαζομένων . Ξαναεπαναλαμβάνω όμως ότι ο άνθρωπος θεωρεί θετικό το ελάχιστα καλύτερο απ αυτό που ζει εκείνη την ώρα. Η ανάπτυξη και το τέλος του εφιάλτη που αυτή συνεπάγεται δεν μπορεί παρά να έχει χρώμα γαλανόλευκο**- όταν αυτό υποχρεωθεί η παρούσα κυβέρνηση να το αποδεχτεί τότε οι ημέρες θα καλυτερέψουν

  * μην σου περνά από το μυαλό ότι ήμασταν δα και πολύ καλά το 2008. Στην πραγματικότητα η ποιότητα της ζωής μας δεν ήταν και η καλύτερη-σε σχέση με την Ευρώπη πάντα . Το ίδιο και η αγοραστική μας ικανότητα (χωρίς δανεικά – δικά του δανεικά που πληρώνει και θα πληρώνει ες αεί-ο μέσος πολίτης δεν θα μπορούσε να απολαύσει σχεδόν τίποτε ). Αλλά και από κοινωνικής άποψης θα έλεγα ότι η κοινωνία μας έψαχνε και τότε την ταυτότητα της (βέβαια αυτή είναι μια άλλη ιστορία)

  **εκτός εάν πιστεύει κανείς ότι πουλώντας το βιός του σε ξένους νταβατζήδες και σωματεμπορους και τρώγοντας τις σάρκες του θα χει κάποιο θετικό μέλλον σε βάθος χρόνου….

 6. βαγγέλη,

  1.όταν λές τρ της χώρας τι εννοείται ακριβώς; Τριαδικόν; Τριφασικόν;τρείς και το λουρί της μάννας;
  2.Υπάρχει περίπτωση να έχω μία απάντησι χωρίς «θα»; και τι λέει δηλαδή αν βγούν στις αγορές και καταφέρουν να δανειστούν με τετραπλάσια επιτόκια από τους άλλους;Τι χαρά !! Και «σκοπούς» ;Διότι από αυτάς τας σκοπεύσεις το χάσαμε το κορμί πατριώτ.
  3.Τις κανονικές συνθήκες, τις αντιλαμβάνομαι όπως όλος ο κόσμος .Με τας αισθήσεις.διότι στη φυσική ήμουν ο ηλίθιος κι ο πανηλιθιος.Θα ζήσω μ αυτό το ελαττωμα γιατρέ μου;
  4.Θα γαμηθώ όταν το θελήσω εγώ, κι όχι όταν μου το υποδείξεις εσύ.
  δ

 7. καπετάνιε,

  αυτά φοβάμαι και γω με το λειψό μου σιβί στα περί κανονικων συνθηκών.
  Τώρα με αποτελείωσες.
  δ

 8. ναι αλλά ξέρεις ότι και ο εφιάλτης , ο φόβος που προκαλεί, τελειώνει με την αποδοχή του…
  Θα δυσκολευτεί ο κόσμος μας να αποδεχτεί την επόμενη (διαφορετική σε όλα , σε όλα όμως) μέρα αλλά δεν θα μπορέσει να κάνει διαφορετικά. Η ζωή συνεχίζεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και ζωή είναι και ο έρωτας, είναι η χαρά απ τις λεπτομέρειες της , είναι πολλά περισσότερα απ αυτήν την γαμημένη την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε και θα βιώνουμε για καιρό

  Και στην προσωπική ζωή του καθενός μας ,βρε κούκλα μου, έτσι δεν συμβαίνει ?

 9. όταν καταφέρουμε οι μετανάστες να ξαναμαζευτούμε σε ένα σπίτι,
  ειμαι σίγουρη πως θα την παλέψουμε την καινούργια μέρα (σκάρλετ και τα μυαλά στα κάγκελα.)
  Ως τότε…………
  δ

 10. Κοίτα να δεις σχόλιο που βρήκα να συμφωνήσω 100%.
  Σχ. Καπετάνιου 1.33μμ
  Χωρίς αστερίσκους, επιφυλάξεις και ενστάσεις.

  Από εκεί και πέρα, σχετικά με τα προεόρτια της «προαναγγελθείσης» πορείας.
  Αυτές τις μέρες συζητιόταν στα Ευρωπαϊκά Όργανα η εκδοχή του να επιβάλλεται ως ποινή στα κράτη που αποκλίνουν από τα στάνταρ η περικοπή των επιχορηγήσεων.
  Αν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα νομικά εμπόδια για κάτι τέτοιο, τα πράγματα δυσκολεύουν.

  Αν σκεφθούμε τη δομή της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, το σενάριο για την Πραγματική Οικονομία το 11 και 12 δείχνει εφιαλτικότερο από ότι προβλεπόταν…

 11. @κάπτεν,
  *από τα 970 στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, κι αφού πρώτα έκαναν στάση στα 830, τα σρέντια (που λες και συ),
  πάνε σήμερα περί τις 760 μονάδες.

  *στην έκθεση του ΔΝΤ (από χθες στη δημοσιότητα) γίνεται για πρώτη φορά ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΥΘΕΙΑ από την πλευρά του,
  (τελείως άλλη η πολιτική του ΝΕΟΥ -όπως θέλουν να λένε- ΔΝΤ, και αρχίζει να το δείχνει, ομολογουμένως εντυπωσιακά!)
  στους διεθνείς οίκους εκτιμήσεων, «και το ρόλο τους στην ελληνική κρίση»
  Αναλυτές, (και μάλιστα γκεσέμια)
  θεωρούν πως αυτό δεν είναι καθόλου άσχετο αυτό, με την επίθεση του ΓΑΠ στην Goldman Sachs,
  και τη διακήρυξη της πρόθεσής του για εξεταστική-προανακριτική «για να ερευνηθεί ο ρόλος ακριβώς της «Γκ. Σ», ακόμα κι αν περιλαμβάνεται στα υπό διερεύνηση, η περίοδος Σημίτη, και οι χειρισμοί για χρονική διασπορά του χρέους.

  *Όταν έλεγα πως η Ιρλανδία έρχεται να μας υποκαταστήσει ταχύτατα στο ρόλο του «θύματος της παροξυμμένης κρίσης»,
  ούτε εγώ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ότι το ΕΛΛΕΙΜΜΑ τους, θα ΕΚΤΟΞΕΥΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!
  Δηλαδή στο 32% (τριάντα δύο τοις εκατό, ολογράφως) του ΑΕΠ.
  Να θυμίσουμε εδώ, πως το δικό μας το απαράδεκτο, «έκατσε» στα 13,75%!

  (Αφού βέβαια ξεκίνησε από τα +3% -εκεί είναι ο κόμπος, και ΟΧΙ στις απόλυτες τιμές- από τον προϋπολογισμό του Κωστάκη.
  Αυτού που θεωρείς «όχι και τόσο μεγάλο κακό», -αν καλά έχω καταλάβει-. Αλλιώς, συγγνώμες πολλές. Αλλά να μας το πεις.
  Ποιά δλδ ήταν, κατα τη γνώμη σου τα αποτελέσματα της διαχείρισης 2004 – 2009)

  Επαναλαμβάνω, ότι εγώ, τα σπρεντ εξακολουθώ να τα θεωρώ άνευ σημασίας, όσο η χώρα διακηρυγμένα είναι «εξ επιλογής» έξω από τις αγορές!

  Εσύ όμως που τα έχεις κατ επανάληψη επικαλεστεί, όταν ήταν οι τιμές τους κοντά στα χίλια παρακάτι, δε θα σχολιάσεις οτιδήποτε, για μια τάση που δείχνει να διαμορφώνεται;
  (Και που ξανα-ματα-επαναλαμβάνω, εξακολουθώ να θεωρώ άνευ σημασίας)

 12. Βρε πολύ ησυχία είχε σήμερα στο καρνάγιο! 🙂

  Βαγγέλη
  μόλις ήρθα και δεν είμαι ενήμερος για το τι έγινε στο ΧΑ και τι δήλωσαν στο ΔΝΤ.
  Πες με λεπτομέρειες να μάθω κι εγώ.
  Για τον ΚΑΚ εάν κατάλαβα με ρωτάς εάν θεωρώ καλή ή κακή της οικονομική του διακυβέρνηση?
  Εν τω μεταξύ λες και κάτι ανακριβές, ότι το έλλειμμα του 2004 ήταν 3% . Δεν το νομίζω 😉

  Ναι , η Ιρλανδία έχει τεράστια ελλείμματα (ολόκληρες τράπεζες τους κατέρρευσαν, τι περίμενες δηλαδή ) αλλά η Ιρλανδία δεν είναι υπό κατοχή και έχει εξασφαλίσει επαρκώς την χρηματοδότηση της από τις αγορές (όπως είδαμε μαζί εδω τις προάλλες)

  Η εξεταστική για την οικονομία θεωρώ ότι είναι μια ( ίσως και δυο να μην πω και τρείς) ακόμη μεγάλη μαλακία του γιωργάπη που φαίνεται ότι το φθινόπωρο δεν του πάει καλά -να το προσέχει .
  Εάν θέλει να κάνει εξεταστική ΚΑΙ για την περίοδο του Σημίτη τότε …. τι να πω εγώ, τα πε όλα ο Σημίτης (μέχρι και ο Πάγκαλος τις προάλλες)

  Καλησπέρα σας
  (τώρα μιλάει στο μεγκα ο Καρατζαφύρερ – τι ν τούτος ρε! Αντί να τον βαράνε όλοι μαζί τον αφήνουν να μιλάει τον βλάκα !)

 13. «Ξεκίνησε το έλλειμμα, στον προϋπολογισμό του 09 της ΚΑΚοκυβέρνησης από το 3+ (plus), για να φτάσει στο 13,75% ,με ενδιάμεσες στάσεις στο 4,5 στο 6, στο 6,75, και μετά απ αυτό το τελευταίο, (το 6,75 δλδ) του κατ εξοχήν τότε υπέυθυνου υποτίθεται, και «πρακτικού ανθρώπου των αγορών», όπως έλεγαν κάμποσοι και όχι -αλίμονο- ΜΟΝΟ ΝΔκράτες(!!), του τότε Υπ. Οικονομικών δλδ, λίγο προ των εκλογών του 09, φτάσαμε όπου φτάσαμε»
  Αυτό λέει το σχόλιο.
  Δεν υπάρχει αναφορά στο έλλειμμα του 04 @κάπτεν μου.
  Αν πάντως θες, το συζητάμε κι αυτό

 14. δεν το κατάλαβα Βαγγέλη.
  Να φανταστώ ότι μιλάς για τις αναθεωρήσεις του ελλείμματος της κυβέρνησης ΚΑΚ μέσα στο 9 ? Τι θες να πεις ακριβώς γιατί δεν είμαι και σε καλή φόρμα?
  Που εντοπίζεις δηλαδή το πρόβλημα, στις αναθεωρήσεις κάθεαυτές ή στην ανάγκη που οδήγησε τον ΚΑΚ να τις κάνει πράξη. Μίλα μωρέ , άλλοτε σε πιάνει λογοδιάρροια και τώρα μου τα λες με υπονοούμενα και μισές κουβέντες!

 15. Ναι, απ΄οτι θυμαμαι εντός του 2009 (εννέα μήνες διακυβέρνησης ΝΔ), συνεχώς πληροφορούμασταν επισήμως για διαφορετικά ποσοστά του ελλειμματος. Το τελευταιό που ανακοίνωνε ο τοτε υπ.οικονομίας ηταν αυτό που αναφέρει πιο πάνω ο Β.Κ. το 6,75.
  Ομως αργότερα που εμφανίσθηκαν τα πραγματικά ποσοστά, (και εγινε ο χαμός) ειδαμε οτι τα greek-statistics ηταν δυστυχώς, μια πραγματικότητα.
  Απο κει και πέρα πλέον αρχισε ο τιτάνειος αγώνας της νέα κυβέρνησης για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα ως χώρα.
  (Μη σας κακοφαίνονται οι χαρακτηρισμοί τιτάνειος κλπ. οταν απλά «απεικονίζουν» μια πραγματικότητα).
  Αλλά και τώρα με την εντυπωσιακή μείωση του ελλειμματος, σύμφωνα και με τις προβλέψεις της κυβέρνησης, οπως και με τη διαφορετική στάση αγορών και αναλυτών για την πορεία (με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαου) της ελληνικής οικονομίας, δεν δικαιολογούνται ασφαλώς περαιτέρω καταστροφολογικά σενάρια.
  Η μεγάλη προτεραιότητα ειναι η ανάπτυξη και η ουσιαστικότερη δράση της κυβέρνησης
  στοχεύει σ αυτό το στόχο.
  Ολα τα άλλα ειναι για να εχουν «πιασάρικα» θέματα τα ΜΜΕ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: