Κατολισθήσεις στα Τέμπη

από kapetanios

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=18113
…εξαιτίας των οποίων διακόπτεται η συγκοινωνία μέσω της κοιλάδας επ αόριστον!


Νεκρός ο διευθυντής της κοινοπραξίας που κατασκευάζει τη σήραγγα των Τεμπών, Σέρτζιο Σιάννι καθώς την ώρα των κατολισθήσεων ο άτυχος άνδρας διενεργούσε επι τόπου αυτοψία

υγ
Η φωτογραφίες εκτός από το συμβάν αντικατοπτρίζουν και την γενικότερη κατάσταση της Ελληνικής πραγματικότητας σε όλους τους τομείς.

Η Ελλάδα πλέον ….δεν αντιστέκεται , δεν επιμένει, και κανείς δεν καταλαβαίνει και δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει (παράφραση των στοίχων του  Σαββόπουλου)

One Comment to “Κατολισθήσεις στα Τέμπη”

  1. http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=18115

    «..Σήμερα, οι οδηγοί από τη Βόρεια Ελλάδα είναι προτιμότερο να μετακινηθούν μέσω Κοζάνης – Λάρισας, καθώς ο δρόμος είναι μεγάλος, ασφαλής και επιτρέπει ταχύτερες μετακινήσεις. Η εναλλακτική λύση της εκτροπής μέσω του ανισόπεδου κόμβου Κορινού (δηλαδή στην Κατερίνη) κι από εκεί μέσω Αγίου Δημητρίου – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης οδηγεί τους διερχόμενους στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης και τελικά στον κόμβο Συκουρίου και στον ΠΑΘΕ. Για να διανύσει κάποιος αυτήν την απόσταση σε σύγκριση με το χρόνο που απαιτούνταν για να διέλθει μέσω των Τεμπών θα χάσει περίπου μία ώρα (χωρίς να περιλαμβάνεται ενδεχόμενη μεγάλη αύξηση της κίνησης, που θα προκύψει). Ακόμη μεγαλύτερη είναι η σπατάλη χρόνου αν κάποιος επιλέξει το δρόμο των παραλίων της Λάρισας (στροφή από γέφυρα Ραψάνης προς Στόμιο – Ομόλιο – Αγιόκαμπο – Αγιά – Λάρισα)…»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: